Hoe vergroot de winkans tijdens het spelen van roulette?

Een van de bekendste spellen die je kan vinden in het casino is roulette. Het is makkelijk en je kunt met een mooie winst naar huis gaan. Misschien denk je nu dat roulette puur geluk is en dat je er zelf geen invloed op kan uitoefenen. Maar niks is minder waar, er zijn genoeg strategieën die ervoor kunnen zorgen dat jij het huis verslaat. Met deze strategieën kun je direct aan de slag op Roulettebaas.nl.

Martingale roulette strategie

De eerste strategie die je zou kunnen gebruiken is de Martingale strategie. Dit is één van de bekendste manieren om je winst te vergroten. Hierbij is het van belang dat je na een ronde waarin je verliest de inzet verdubbeld en de keer daarop weer. Mocht je een keer winnen dan ga je terug naar je oorspronkelijke inzet. Je compenseert zo je verliezen en dat kan zorgen voor meer winst. 

Labouchere roulette strategie

De Labouchere strategie is een manier afgeleid van de Martingale strategie. Je bedenkt van te voren het bedrag wat je wilt winnen. Dan schrijf je een aantal getallen op die samen het winnende bedrag vormen. Wat je in gaat zitten hangt af van de twee buitenste getallen. Win je deze ronde, dan werk je de cijfers af naar binnen toe. Verlies je, dan voeg je het laatste getal waarmee je bent begonnen aan de buitenkant toe en zo werk je dus van buiten naar binnen. 

Dealers signature roulette strategie

Bij de Dealers signature strategie wordt rekening gehouden met het idee dat de croupier die achter de tafel staat een bepaalde manier van ingooien krijgt. Er zouden hier patronen in te herkennen kunnen zijn om vervolgens op in te zetten. Let wel op dat het balletje dan niet kan afwijken, door een uitstekende canoe, zodra hij de buitenste ring verlaat. 

Met deze strategieën is het dus mogelijk om de winstkans te vergroten. Let wel op dat je bij roulette ook nog steeds mazzel moet hebben en dat strategieën de ene keer wel kunnen werken en de andere niet. Maar wie weet ga je er met het dubbele van je inzet vandoor. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *